Поділитись:

На Ковельщині мотоцикл з трьома підлітками протаранив легковик (фото, відео)

Понеділок, 09 серпня 2021, 10:53
На Ковельщині мотоцикл з трьома підлітками протаранив легковик (фото, відео)

У Ковельському районі вночі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикла і легкового автомобіля, у якій постраждали троє підлітків. 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП сталася у ніч на неділю, 8 серпня, на дорозі між селами Прохід і Жириці на Ковельщині: мотоцикл Viper виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у легковик Daewoo Sens,  яким керував 24-річний чоловік з Ратнівщини. 

За кермом мотоцикла перебував 15-річний житель Ковельського району. Внаслідок зіткнення він і двоє пасажирів «вайпера» – 14-річний та 15-річний школярі – отримали травми. Їх госпіталізували. 

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Триває досудове розслідування.

На Ковельщині мотоцикл з трьома підлітками протаранив легковик (фото, відео)На Ковельщині мотоцикл з трьома підлітками протаранив легковик (фото, відео)На Ковельщині мотоцикл з трьома підлітками протаранив легковик (фото, відео)

Нагадаємо, у суботу, 7 серпня, близько 1-ї години ночі патрульним надійшло повідомлення про ДТП за участі ГАЗ 24 та Renault на перехресті вулиць Дубнівська – Карпенка-Карого у Луцьку.

Поліцейські прибули на місце події та встановили всі обставини автопригоди. Окрім того, у керманича ГАЗ 24 виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат виявився позитивним.

Тож на винуватця автопригоди склали адміністративні матеріали за статтею 124 – порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування у стані сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів