Поділитись:

Нічна ДТП у Луцьку: водій був «під мухою»

Субота, 07 серпня 2021, 20:43
Нічна ДТП у Луцьку: водій був «під мухою»

У суботу, 7 серпня, близько 1-ї години ночі патрульним надійшло повідомлення про ДТП за участі ГАЗ 24 та Renault 19 на перехресті вулиць Дубнівська – Карпенка-Карого у Луцьку.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волині.

Поліцейські прибули на місце події та встановили всі обставини автопригоди. Окрім того, у керманича ГАЗ 24 виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат виявився позитивним.

Тож на винуватця автопригоди склали адміністративні матеріали за статтею 124 – порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування у стані сп’яніння.

За січень-липень 2021 року на території Волинській області зареєстровано 34 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 4 ДТП з травмованими. Тілесні ушкодження у цих автопригодах отримали п’ятеро осіб.

Патрульна поліція Волині закликає водіїв бути відповідальними і не сідати за кермо у стані сп’яніння, адже це може мати непоправні наслідки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що момент зіткнення легкових автомобілів на вулиці Ковельській у п’ятницю, 6 серпня, потрапив у поле зору камер спостереження. Відео публікували на сторінці Департаменту муніципальної варти.

Як йдеться у дописі, водій автомобіля «Ford», не пересвідчившись в безпечності свого маневру, здійнив поворот ліворуч, чим спричинив зіткнення з автомобілем «Volkswagen», що рухався зустрічною смугою. Обидва транспортні засоби зазнали значних механічних ушкоджень. На місце події прибули по 2 бригади швидкої та рятувальників. Поліція з'ясовує усі обставини автотрощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів