Поділитись:

Оприлюднили відео моменту жахливого зіткнення на Ковельській (відео)

Субота, 07 серпня 2021, 14:26
Оприлюднили відео моменту жахливого зіткнення на Ковельській (відео)

Момент зіткнення легкових автомобілів на вулиці Ковельській у п’ятницю, 6 серпня, потрапив у поле зору камер спостереження.

Відео публікували на сторінці Департаменту муніципальної варти.

Як йдеться у дописі, водій автомобіля «Ford», не пересвідчившись в безпечності свого маневру, здійнив поворот ліворуч, чим спричинив зіткнення з автомобілем «Volkswagen», що рухався зустрічною смугою. Обидва транспортні засоби зазнали значних механічних ушкоджень. На місце події прибули по 2 бригади швидкої та рятувальників. Поліція з'ясовує усі обставини автотрощі.

Водіїв закликають бути уважними за кермом на неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, 6 серпня, близько 22 години на вулиці Ковельській, навпроти виїзду на вулицю Чернишевського сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це інформаційне агенство «Конкурент» повідомили очевидці інциденту.

На місці події працювали екіпажі рятувальників, медиків екстренної допомоги та поліції. За інформацією очевидців, з місця події постраждалих забирало три автомобіля «швидкої »допомоги.

ДТП трапилось за участі автомобілів «Форд» та «Фольксваген». Повідомляється, що автомобіл «Форд» – таксі, водій котрого одразу після зіткнення прибрав знак служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луцьку на повороті з проспекту Відродження на вулицю Писаревського сталося ДТП, в результаті якої легковик влетів у стовп. Відео опублікували у телеграм-каналі «Лучани». ДТП сталася 6 серпня в обідню пору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів