Поділитись:

Під Луцьком п'яний таксист збив двох людей (відео)

Четвер, 29 липня 2021, 10:29
Під Луцьком п'яний таксист збив двох людей (відео)

У селі Оздів сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали двоє пішоходів.

Про це повідомило ІА «ВолиньPost» з посиланням на очевидців.

ДТП трапилася у вівторок, 27 липня, близько 23:00 у селі Оздів на вулиці Гіркополонківській: легковий автомобіль Ford Focus збив двох пішоходів. За словами свідків, автівка їхала з вимкненими фарами.

За кермом авто «форда» був водій, який працює таксистом у службі Uklon.

На місці інциденту працювали поліцейські й медики «швидкої».

Потерпілих госпіталізували до лікарні. В одного з них – перелом потиличної кістки і внутрішньочерепна гематома, чоловік перебуває у відділенні реанімації. В іншого потерпілого розірване сухожилля на руці й травмована нога.

Інформацію підтвердили у секторі комунікації поліції Волинської області. Правоохоронці повідомили, що 62-річний керманич Ford Focus допустив наїзд на пішоходів – 31 та 27 років, які йшли по правій стороні дороги  у попутному напрямку. Їх госпіталізували у відділення реанімації. 

Попередньо встановлено, що водій транспортного засобу перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, у нього також відібрали біологічні зразки для встановлення стану алкогольного сп’яніння. 

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини автопригоди.

Нагадаємо, днями в обласному центрі Волині патрульні відреагували на публікацію у соцмережах і розшукали водія, який порушив правила дорожнього руху.

В одній із соціальних мереж опублікували відеозапис, де зафіксоване порушення автомобілем Renault Logan, який надає послуги з перевезення пасажирів.

Останній, керуючи автівкою, проїхав регульований пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофора, чим порушив п. 8. 7. 3. (е) ПДР України.

Волинські патрульні виявили та зупинили 26-річного водія на вулиці Львівській у Луцьку.

За вказане порушення на керманича склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.

Патрульна поліція Волині нагадує усім учасникам дорожнього руху на важливості дотримання ПДР. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів