Поділитись:

На трасі Київ – Ковель – Ягодин ГАЗ протаранив бус (фото, відео)

Середа, 28 липня 2021, 16:30
На трасі Київ – Ковель – Ягодин ГАЗ протаранив бус (фото, відео)

У Волинській області на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участі вантажного автомобіля і мікроавтобуса.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

ДТП сталася у середу, 28 липня, на ділянці автотраси М 07 Київ – Ковель – Ягодин 386 км + 800 м: вантажний автомобіль ГАЗ зіткнувся з мікроавтобусом Cirtoen Jumper. 

Від удару в буса розтрощило кабіну і капот. Самоскид ГАЗ злетів у кювет, крім того, у вантажівки вирвало задній міст – він відлетів на кілька метрів вперед.

На місці працювали правоохоронці й медики невідкладної допомоги. Травмованого пасажира «сітроєна» госпіталізували до лікарні.

Співробітники слідчо-оперативної групи встановлюють деталі інциденту.

На трасі Київ – Ковель – Ягодин ГАЗ протаранив бус (фото, відео)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ГАЗ протаранив бус (фото, відео)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ГАЗ протаранив бус (фото, відео)

Нагадаємо, на Волині триває місячник безпеки дорожнього руху. Тож патрульна поліція Волині активно і посилено працюватиме для профілактики дорожньо-транспортного травматизму та стабілізації стану аварійності на автошляхах області.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

На вулично-дорожній мережі Волинської області за січень-червень трапилося 1490 дорожньо-транспортних пригод, що на 8 % більше аналогічного періоду минулого року.

У червні 2021 року трапилася найбільша кількість ДТП із травмованими від початку року – 61 автопригода. Також червень став рекордсменом за кількістю осіб, які загинули внаслідок ДТП.

Під час проведення місячника безпеки дорожнього руху волинські патрульні здійснюватимуть профілактичні відпрацювання на території обслуговування, стежитимуть за дотриманням ПДР та правил перевезення пасажирів водіями маршрутних транспортних засобів, посилено патрулюватимуть в місцях концентрації ДТП та на аварійних ділянках, вестимуть інформаційно-роз’яснювальну кампанію для виховання в громадян культури поведінки на дорозі.

Патрульна поліція Волині закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР:

  • не перевищуйте швидкість;
  • не сідайте за кермо у стані сп’яніння;
  • не створюйте аварійні ситуації, не робіть різких маневрів;
  • правильно проїжджайте перехрестя, залізничні переїзди, виконуйте обгін і випередження у дозволених місцях;
  • не користуйтеся телефоном під час руху;
  • пристібайтеся пасками безпеки та користуйтеся мотошоломами;
  • не порушуйте вимоги безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів