Поділитись:

У Володимирі-Волинському зіткнулися бус і мотоцикл (фото)

Середа, 28 липня 2021, 12:57

У Володимирі-Волинському сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикла і мікроавтобуса.

Про це інформує «Буг».

ДТП сталася у середу,  28 липня, близько 11:00, на перехресті вулиць Устилузька і Драгоманова, біля пам’ятника танку Т-34 у Володимирі-Волинському: зіткнулися мотоцикл і мікроавтобус. Обидва транспортні засоби прямували на перехрестя з вулиці Козацької, мотоцикл повертав вліво на Устилузьку і зіткнувся з бусом.

На місці працювали правоохоронці й медики невідкладної допомоги, яких викликали на місце аварії.

Чоловік, який керував мотоциклом, значних травм не отримав.

Транспортні засоби мають механічні пошкодження.

Нагадаємо, 23 липня, у вечірню пору в селищі міського типу Благодатне, на вулиці Перемоги: мотоцикл Viper врізався у мінівен Оpel Vivaro. Внаслідок зіткнення чоловік, який керував мотоциклом, отримав важкі травми. Його госпіталізували до лікарні.

Як повідомили свідки аварії, мотоцикл рухався вулицею Перемоги в бік повороту до 6-ї шахти. В цей момент «опель» виїжджав заднім ходом чи виконував розворот з вулиці Богдана Хмельницького. Водій двоколісного не встиг зреагувати і врізався у задню частину мінівену.

А 21 липня, близько 17:30 на автошляху біля села Брідки, що на території Старовижівської громади, зіткнулися  автомобіль і скутер. Внаслідок удару постраждав 13-річний підліток, який перебував за кермом скутера. На місці пригоди працювали медики невідкладної допомоги.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, інформація про автопригоду надійшла о 17:30. Внаслідок аварії постраждав 13-річний підліток – з множинними забоями та саднами його госпіталізували у старовижівську лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів