Поділитись:

У Луцьку на перехресті не розминулися дві автівки (фото)

Понеділок, 09 серпня 2021, 11:20
У Луцьку на перехресті не розминулися дві автівки (фото)

У понеділок, 9 серпня, у Луцьку на перехресті вулиць Глушець та Архітектора Метельницького сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

Про це ІА Конкурент повідомили очевидці.

Як вбачається із фото, не розминулися автомобілі «ВАЗ» та «Шкода». Внаслідок зіткнення обидва транспортні засоби отримали незначні механічні ушкодження. Ймовірною причиною ДТП стало недотримання безпечної дистанції.

У Луцьку на перехресті не розминулися дві автівки (фото)У Луцьку на перехресті не розминулися дві автівки (фото)У Луцьку на перехресті не розминулися дві автівки (фото)У Луцьку на перехресті не розминулися дві автівки (фото)

Схожа ДТП сталася  у суботу, 7 серпня, близько 1-ї години ночі за участі автомобілів ГАЗ 24 та Renault 19 на перехресті вулиць Дубнівська – Карпенка-Карого у Луцьку. Поліцейські прибули на місце події та встановили всі обставини автопригоди. У керманича ГАЗ 24 виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат виявився позитивним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Ковельському районі в ніч на 8 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикла і легкового автомобіля, у якій постраждали троє підлітків.

ДТП сталася у ніч на неділю, 8 серпня, на дорозі між селами Прохід і Жириці на Ковельщині: мотоцикл Viper виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у легковик Daewoo Sens,  яким керував 24-річний чоловік з Ратнівщини. 

За кермом мотоцикла перебував 15-річний житель Ковельського району. Внаслідок зіткнення він і двоє пасажирів «вайпера» – 14-річний та 15-річний школярі – отримали травми. Їх госпіталізували. 

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів