Буде суд: волинянин тричі «засвітився» з психотропами

Вівторок, 03 серпня 2021, 16:40

фото ілюстративне

Волинянина судитимуть за збут психотропів і незаконне поводження із боєприпасами.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт про неодноразове вчинення 32-річним жителем Ковеля незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечної психотропної речовини, а також незаконного поводження із бойовими припасами (ч. 2 ст. 307, ч.1 ст. 263 КК України).

Правоохоронці встановили три факти незаконного придбання та збуту волинянином упродовж квітня-травня 2021 року особливо небезпечного психотропу PVP.

Під час обшуку, проведеного в оселі громадянина, працівники вилучили також боєприпаси, які він придбав та зберігав без відповідних дозволів.

Міру покарання за вчинення цих злочинів волинянину обере суд. Санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від до років.

Також на Ковельщині судитимуть 35-річного жителя за злочини, пов’язаних із незаконним обігом психотропних речовин. Правоохоронці встановили три факти незаконного придбання, зберігання і продажу раніше судимим чоловіком психотропу PVP. Ще в одному випадку під виглядом цієї речовини зловмисник продав волинянину інший порошок без вмісту психотропів, вчинивши таким чином шахрайство. Окрім того, слідчі встановили і факт придбання і зберігання обвинуваченим психотропної речовини для власного вжитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: