Поділитись:

Продавав наркотики і порошок: під суд піде ковельчанин

Середа, 28 липня 2021, 17:45
Продавав наркотики і порошок: під суд піде ковельчанин

На Ковельщині судитимуть 35-річного жителя за злочини, пов’язаних із незаконним обігом психотропних речовин.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили три факти незаконного придбання, зберігання і продажу раніше судимим чоловіком психотропу PVP.

Ще в одному випадку під виглядом цієї речовини зловмисник продав волинянину інший порошок без вмісту психотропів, вчинивши таким чином шахрайство.

Окрім того слідчі встановили і факт придбання і зберігання обвинуваченим психотропної речовини для власного вжитку.

Відтак чоловіка судитимуть за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут особливо небезпечної психотропної речовини, шахрайство, а також зберігання психотропів без мети збуту.

До слова, санкція частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України передбає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 липня в лісосмузі поблизу села Зелена Ковельського району співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно із працівниками райуправління виявили 26-річного ковельчанина, який намагався уникнути зустрічі з ними. Під час поверхневого огляду у молодого чоловіка виявили наркотичні речовини.

Того ж дня співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Ковельського районного управління поліції на обійсті жителя селища Ратне виявили незаконний посів конопель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів