Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 2 серпня

Понеділок, 02 серпня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 2 серпня, найбільше читав про:

Про зниклу лучанку

Співробітники поліції Волині встановлюють місцеперебування Альони Снєсар, 1991 року народження, жительки міста Луцьк. 

14 липня розшукувана пішла з дому та не повернулася. Місцеперебування її невідоме.

Прикмети: ріст 165 см, худорлявої тілобудови, волосся світле. На спині татуювання у вигляді крил.

Громадян, яким відома інформація про місце перебування зниклої, просять невідкладно зателефонувати до поліції за номерами: 095  628 07 63 або 102.

Про ДТП

Сьогодні близько 12:30 на вулиці Ковельській у Луцьку, поруч із перехрестям з вулицею Шевченка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох легкових автівок..

Патрульні отримали інформацію про аварію близько 13:00. На місці інциденту інспектори встановили, що водій легковика Volkswagen Passat рухався з вулиці Ковельської і збирався повернути ліворуч на вулицю Шкільну. Він не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes-Benz E 300, який рухався в зустрічному напрямку, і припустив з ним зіткнення.. Від удару «фольксваген» розвернуло і він зіткнувся з Renault Logan, який стояв у лівій смузі зустрічного напрямку.

На щастя, ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

На винуватця ДТП патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Про провалля на мості

На мості, що на вулиці Шевченка у Луцьку, утворилося ще одне провалля.

Дірка у покритті з'явилася на пішохідній частині моста. Відповідні світлини надіслали сьогодні редакції ІА «Конкурент» небайдужі читачі.

На фото видно, що частина покриття мосту провалилася, а утворена діра є небезпечною для пішоходів. 

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів