Поділитись:

У Луцьку буревій повалив дерево (фото)

Понеділок, 02 серпня 2021, 15:40

У Луцьку на перехресті вулиці Рівненська та проспекту Відродження днями буревій повалив дерево.

Про це ІА Конкурент повідомили очевидці.

За словами очевидців, дерево ще в четвер стояло, тож, ймовірно, стовбур зламався через пориви вітру, які на вихідних відчувалися у Луцьку.

Як вбачається із фото, дерево всохло, тож, ймовірно, було аварійним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 липня на Волині негода наробила лиха: повалила дерева, позривала дахи й залишила людей без електропостачання. У селі Воєгоща Камінь-Каширського району через повалені дерева на дорозі утворився затор. Схожа історія сталася в селі Зоряне, що на Ковельщині. Але чи не найбільше постраждала Ратнівщина. Тут стихія, що вирувала всього 15 хвилин, повалила з півсотні дерев, позносила дахи, не пошкодувала навіть покрівлю місцевого дитячого содачка. Також знеструмленими лишилися 18 населених пунктів Львівської області, у Київській області – 16, на Житомирщині – 15 та 6 – на Чернігівщині.

Як обіцяють синоптики, в понеділок, 2 серпня, у Луцьку також очікується хмарна погода та коротокочасні шквалисті пориві вітру до 15-24 метри за секунду, можливий дощ.

До слова, у Луцьку масово всихають каштани і хвойні дерева. Зокрема на проспектах Перемоги і Грушевського, вулиці Потебні та інших частинах міста невідома хвороба вражає листя каштанів. У зв'язку із цим хочуть зрізати усю алеї ялин на Луцькому Меморіалі Вічної Слави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів