Поділитись:

На мості у Луцьку утворилося чергове провалля (фото)

Понеділок, 02 серпня 2021, 16:00

На мості, що на вулиці Шевченка у Луцьку, утворилося ще одне провалля.

Дірка у покритті з'явилася на пішохідній частині моста. Відповідні світлини надіслали редакції ІА "Конкурент" небайдужі читачі у понеділок, 2 серпня. 

На фото видно, що частина покриття мосту провалилася, а утворена діра є небезпечною для пішоходів. 

До слова, на цій ділянці мосту вже не вперше утворюється провалля. Ще 11 липня про аналогічну ситуацію повідомляв у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» користувач Микола Граб. 

Пізніше міст залатали. Його планують капітально відремонтувати, розповів нашим журналістам начальник департаменту ЖКГ Луцькради Микола Осіюк

"Плануємо підасфальтувати чи підбетонувати, будемо дивитися. На сьогодні вже є технічний висновок на цей міст, ми готуємо технічне завдання на тендер на проектування капітального ремонту цього мосту. 

Сама конструктивна частина моста перебуває в задовільному стані. Те, що є на пішохідній частині моста деякі провали і відшарування оцих самих бетонних плит – ми його ліквідовуємо методом досипання і так далі. І плануємо у наступному році зробити його капітальний ремонт. На сьогодні проведено експертно-технічне обстеження моста, і заплановано на його основі провести тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації на його капітальний ремонт", – пояснював у середині липня чиновник. 

Він наголосив, що міст не є аварійним. І що в перспективі його планують розширити, зробивши додаткові смуги для руху транспорту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів