Поділитись:

На Волині за ніч зловили трьох п'яних водіїв

Понеділок, 02 серпня 2021, 12:39

За ніч на Волині патрульні зловили трьох п'яних водіїв – один з них сидів у автівці, яка з'їхала у кювет.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У ніч на понеділок, 2 серпня, на вулиці Івана Франка, у Луцьку патрульні зупинили легковик Skoda Octavia за порушення ПДР. Під час спілкування з 53-річним керманичем поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків водій відмовився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки та у медичному закладі.

Згодом інший екіпаж, який патрулював на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), виявив у кюветі автомобіль Fiat Scudo. Патрульні під’їхали до автівки та побачили у ній водія, який, з його слів, не потребував медичної допомоги. Під час спілкування з чоловіком у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній у присутності свідків пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 2,91 проміле, що в 14 разів перевищує допустиму норму. 

На автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече) патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Touran, в якого не підсвічуватися номерний знак у темну пору доби. Під час спілкування з 24-річним кермувальником інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки показав позитивний результат.

На усіх керманичів патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024
13:20
20 березня 2024