Поділитись:

У центрі Луцька патрульні зупинили маршрутку (фото)

П'ятниця, 30 липня 2021, 13:45
У центрі Луцька патрульні зупинили маршрутку (фото)

У соцмережах з'явилася інформація, що у Луцьку патрульні зупинили водія маршрутки нібито за те, що більшість пасажирів і сам керманич були в салоні без масок.

Фото опублікували в інстаграм-спільноті 4lutsk.

На світлинах видно, що на проспекті Василя Мойсея в Луцьку стоїть маршрутний автобус № 107 та службовий автомобіль патрульних.

У центрі Луцька патрульні зупинили маршрутку (фото)

У центрі Луцька патрульні зупинили маршрутку (фото)

"Сьогодні близько 10:35 поліція зупинила водія маршруту 107 с. Гірка Полонка за те, що водій і більшість пасажирів без масок. Іронія в тому, що самі поліцейські – без масок", – йдеться в дописі.

Аби з'ясувати, що сталося насправді, ІА "Конкурент" звернулося за коментарем до речниці патрульної поліції Волинської області Валентини Мельник.

Виявилося, що водія маршрутного автобуса "Богдан" зупинили зовсім з іншої причини.

Керманич, виїжджаючи із заїзного/виїзного "карману" для маршрутних транспортних засобів, не ввімкнув лівий показчик повороту та повернув ліворуч, чим порушив ПДР, а також після зупинки поліцейськими не ввімкнув аварійну світлову сигналізацію, чим теж порушив ПДР.

На водія "Богдана" склали постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

Нагадаємо: днями у Луцьку зафіксували водія маршрутки, який демонстраційно проїхав на червоний сигнал світлофора. Це трапилося на перехресті вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого. Відеозаписом поділився небайдужий лучанин, якого така поведінка шофера насторожила. Він зазначив, що вже передав всі дані про зухвалого кермувальника в патрульну поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів