Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 30 липня

П'ятниця, 30 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 30 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 30 липня, найбільше читав про:

Перегони маршруток

У Луцьку водії двох маршруток влаштували перегони, наражаючи себе та пасажирів на небезпеку. Один з водів мчав з відкритими дверима по зустрічцій смузі руху, перетнувшись суцільну подвійну лінію. 

Інцидент трапився на вулиці Карбишева і потрапив на відеореєстратор лучанина Іллі Токаренка

На відео видно, маршрутки №10 та №29 не можуть поділити дорогу. Водій "десятки", який їде позаду, перетинає подвійну суцільну лінію,  миттєво вилітає на зустрічну смугу і ледве встигає уникнути лобового зіткнення з іншою автівкою. Далі під його колеса ледь не потрапляє жінка із дитячою коляскою, яка саме переходила дорогу.

Площу перед РАЦСом

У Луцьку планують розпочати реконструкцію площі перед Палацом урочистих подій на проспекті Соборності. Проєкт оновленої площі оуприлюднив Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці. Зі слів міського голови, площа буде естетично привабливою, функціональною та стане центром густонаселеного мікрорайону.

Під час реконструкції площі впорядкують заїзди ліворуч і праворуч приміщення Палацу урочистих подій та територію позаду цього приміщення. Проєкт передбачає висадку понад 100 дерев, заміну твердого покриття, зокрема, тротуарна плитка та натуральний камінь, облаштування паркомісць тощо.

Зупинку маршрутки патрульними

У Луцьку близько 10:35 патрульні зупинили водія маршрутки № 107 нібито за те, що більшість пасажирів і сам керманич були в салоні без масок. Відповідна інформація з'явилася у соціальних мережах. Однак,  ІА "Конкурент" звернулося за коментарем до речниці патрульної поліції Волинської області Валентини Мельник, аби дізнатися дійсні причини зупинки маршрутного автобуса.

Виявилося, що водія "Богдану" зупинили зовсім з іншої причини.Керманич, виїжджаючи із заїзного/виїзного "карману" для маршрутних транспортних засобів, не ввімкнув лівий показчик повороту та повернув ліворуч, чим порушив ПДР, а також після зупинки поліцейськими не ввімкнув аварійну світлову сигналізацію, чим теж порушив ПДР. На водія склали відповідні адмінпротоколи.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 30 липня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів