Поділитись:

Зароблю – віддам: луцький терорист відповів на заяви про відшкодування матеріальних збитків

Понеділок, 26 липня 2021, 21:35

У Луцькому міськрайонному суді 23 липня відбулось чергове засідання у справі  Максима Кривоша.

На засіданні заслухали потерпілих у справі за статтею «замах на життя працівників поліції». Також із позивними заявами, щодо відшкодування Кривошем матеріальних збитків до суду звернулись Головне Управління Національної Поліції у Волинській області та Обласний центр екстреної медичної допомоги.

В поліції наполягають аби «терорист» сплатив понад 50 тисяч компенсації за пошкоджені автомобілі та склопакет ГУНП у Волинській області, через яке ніби пройшла куля луцького терориста. А представники швидкої  наполягають на компенсації трошки більше п'яти тисяч  на доплати працівникам, котрі працювали у день захоплення автобусу, а також на витрачене ними пальне.

На ці позивні заяви Максим Кривош відповів коротко: «Зароблю – віддам».

Нагадаємо, обвинувачують Максима Кривоша з 5-ма статтями. Йдеться про захоплення заручників, терористичний акт, замах на життя працівника правоохоронних органів та незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями. У випадку доведення його вини Кривошу загрожує позбавлення волі строком до 15-ти років або ж довічний термін га ґратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів