Поділитись:

У Польщі сталась ДТП: один українець загинув, четверо – у лікарнях (фото)

Субота, 24 липня 2021, 22:11

Громадяни України потрапили у автотрощу в Польщі, постраждали семеро, з яких четверо перебувають у лікарнях, ще один громадянин України загинув.

Автотроща сталася в селі Вигода, поблизу міста Радомсько, близько 6 ранку. 

Аварію спричинила водійка легковика, яка виїхала на зустрічну смугу, кермуючи автомобілем напідпитку.

Інформацію про це підтвердила Катерина Баранецька, третя секретарка консульських питань посольства України в Польщі.

В етері каналу "Україна-24" вона розповіла, що мікроавтобус з українцями, був організований працедавцем і віз людей на роботу.

"Йому назустріч, на зустрічну смугу, виїхав Nissan Qashqai. Водій, за інформацію, наданою польською стороною, дійсно перебувала в нетверезому стані", –розповіла пані Баранецька.

Пізніше радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив, що один із постраждалих у ДТП українців помер.

"Станом на 17:00 за Києвом у медзакладах перебувають 4 громадян. Двох виписано з лікарні. На жаль, маємо сумну звістку, що один громадянин України внаслідок ДТП загинув", – сказав дипломат.

Всього у мікроавтобусі перебувало дев'ять пасажирів. Семеро з них – громадяни України, двоє – поляки.

Нагадаємо, що в березні цього року шестеро українців загинули та кілька десятків були госпіталізовані в результаті аварії автобуса в Польщі.

Тоді в автобусі перебували 57 пасажирів, усі – громадяни України.

Повідомлялося, що водію цього автобуса загрожує до 8 років в'язниці – йому інкримінували ненавмисне доведення до катастрофи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів