Поділитись:

«На х@й їдьте!»: на Волині селяни зі скандалом прогнали поліцейських (відео)

Субота, 24 липня 2021, 17:14

Мешканці села у Ковельському районі зі скандалом прогнали екіпаж поліції через те, що водій службового авто не скористався паском безпеки.

Про це повідомив сайт «Ковель media».

Прикрий інцидент стався кілька тижнів тому у селі Запілля, що на території Любомльської громади. Місцевих мешканців, які «тусили» біля магазину, роздратувало те, що поліцейський, водій службового автомобіля, не був пристебнутий паском безпеки.

Для наочності один з розлючених чоловіків навіть причепив невикористаний пасок безпеки на проблисковий маячок поліцейського авто.

Селяни вимагали, аби його напарник «написав постанову» про порушення Правил дорожнього руху, які мають виконувати всі, в тому числі й правоохоронці.

«Чого ти не пристьобнутий? Нема такого! Балончика поклав! Тьху на тебе! На х@й їдьте!», – кричали чоловіки до працівників поліції.

Після того, як один з мешканців села плюнув на працівника поліції, а інший вдарив ногою службове авто, водій зі словами «приємно з вами було поспілкуватися» натиснув на газ і правоохоронці поїхали геть.

Нагадаємо, на Волині триває місячник безпеки дорожнього руху. Тож патрульна поліція Волині активно і посилено працюватиме для профілактики дорожньо-транспортного травматизму та стабілізації стану аварійності на автошляхах області.

На вулично-дорожній мережі Волинської області за січень-червень трапилося 1490 дорожньо-транспортних пригод, що на 8 % більше аналогічного періоду минулого року.

У червні 2021 року трапилася найбільша кількість ДТП із травмованими від початку року – 61 автопригода. Також червень став рекордсменом за кількістю осіб, які загинули внаслідок ДТП.

Під час проведення місячника безпеки дорожнього руху волинські патрульні здійснюватимуть профілактичні відпрацювання на території обслуговування, стежитимуть за дотриманням ПДР та правил перевезення пасажирів водіями маршрутних транспортних засобів, посилено патрулюватимуть в місцях концентрації ДТП та на аварійних ділянках, вестимуть інформаційно-роз’яснювальну кампанію для виховання в громадян культури поведінки на дорозі.

Патрульна поліція Волині закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР:

  • не перевищуйте швидкість;
  • не сідайте за кермо у стані сп’яніння;
  • не створюйте аварійні ситуації, не робіть різких маневрів;
  • правильно проїжджайте перехрестя, залізничні переїзди, виконуйте обгін і випередження у дозволених місцях;
  • не користуйтеся телефоном під час руху;
  • пристібайтеся пасками безпеки та користуйтеся мотошоломами;
  • не порушуйте вимоги безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
17 березня 2024
15 березня 2024
12:52
09:50
14 березня 2024
12:12
12 березня 2024
16:16
12:22
11 березня 2024
08 березня 2024