Поділитись:

У Львові чоловік викликав поліцію, бо дружина відмовилася займатися сексом

П'ятниця, 23 липня 2021, 16:48
У Львові чоловік викликав поліцію, бо дружина відмовилася займатися сексом

фото ілюстративне

У Львові чоловік викликав поліцію через те, що дружина відмовила йому у сексі. І попросив правоохоронців "скерувати дві високі Поліни". 

Про це у фейсбуці написала речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій

44-річний житель Сихівського району Львова кілька разів за ніч телефонував на лінію "102", викликаючи поліцію.

"Заявника пограбувала жінка – жінка краде кохання, жінка відмовляється займатися сексом, заявник боїться до неї наближатися, щоб не звинуватили у сексуальному домаганні, просить скерувати дві високі Поліни", – йдеться в одному із викликів.

У Львові чоловік викликав поліцію, бо дружина відмовилася займатися сексом

Зі слів патрульних, нормальний чоловік наче, але коли добряче вип'є, то йому стає нудно.

Коли правоохоронці приїхали на виклик, дружини вдома не було. На чоловіка склали адмінматеріали за куріння в під'їзді і за неправдивий виклик.

"Він вже мав адмінматеріал за хибний виклик на початку року. Тоді він сплатив копійки, тепер штраф вищий, тож доведеться розщедритися за свою витівку", – зазначила речниця патрульних.

Катерина Рибій пояснює: не відреагувати на виклик патрульні не можуть, хоча прямуючи на такі виклики розуміють, що це марнування часу.

"P.S.: якщо хтось не знає, то Поліна розшифровується, як Поліція проти насильства", – додає авторка допису.

Нагадаємо: 11 січня 2019 року в Україні запрацював оновлений Кримінальний кодекс, до якого внесли правки щодо зґвалтування та сексуального насильства. Якщо з цього дня ви БЕЗ добровільної згоди свого (не свого) партнера займетеся статевим актом, ви будете вважатися ґвалтівником! В Україні сексуальні дії, вчинені без добровільної згоди партнера, будуть кваліфікуватися як зґвалтування або сексуальне насильство. Відповідні зміни внесені в Кримінальний кодекс.

Згідно зі старою редакцією статті 152 Кримінального кодексу України, зґвалтуванням вважалися "статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи". За новою, зґвалтування – це "вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи". Тобто тепер, щоби довести злочин, потрібно подати докази, що не було згоди на секс.

Тож тепер можна погрожувати навіть чоловіку, що подаси заяву про зґвалтування. Адже депутати прописали, що добровільна згода на інтимні стосунки – це результат вільного волевиявлення людини з урахуванням супутніх обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024