Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 27 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про забиту на смерть лучанку

У понеділок, 21 червня, померла 32-річна лучанка, яка, ймовірно, стала жертвою домашнього насильства. Інцидент трапився у понеділок, 14 червня, на вулиці Конякіна в Луцьку. Повідомлення до поліції надійшло від медиків. У міську лікарню з тілесними ушкодженнями доставили 32-річну лучанку – її госпіталізували.

Правоохоронці взяли за робочу версію, що жінку під час конфлікту побив 33-річний лучанин. Попередньо, експертиза встановила, що смерть настала через травму голови.

Проте голова ОСББ, де останні пів року жило цивільне подружжя, – Віра Максимюк – розповіла про іншу сторону медалі. З її слів, знайшли побиту жінку не у власній оселі, а у квартирі сусіднього будинку, яку місцеві вже встигли охрестити притоном. 

Журналісти Інформаційного агентства «Конкурент» спробували взяти в нього коментар щодо інциденту, проте чоловік категорично відмовився що-небудь коментувати.

Втім, зрештою чоловік розповів декілька слів журналістам. Він запевнив: співмешканку не бив, хоч через її поведінку й уривався терпець.

«Коли я сказав виселятися, то вона почала чудити, ночами її не було вдома, вона виходила-заходила, а я її чекав… Бувало, в 6 ранку прийде, а в 11 вечора знову піде. Вона вживала спиртне, за наркотики не знаю», – розповів він.

Про ліквідацію мунварти

Лучанин звернувся до влади міста з вимогою ліквідувати департамент муніципальної варти міської ради. Відповідну петицію зареєстрував у четвер, 24 червня, на сайті E-Dem Віталій Ковальчук.

Автор звернення переконаний, що витрачати кошти на муніципальну варту з бюджету міста недоцільно. На момент написання цієї новини петиція встигла зібрати 237 підписів з 300 необхідних.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про новий TikTok-челендж

Луцькі власники автомобілів все частіше стають жертвами нового шкідливого Тік-Ток-челенджу. Підлітки масово скручують ковпачки з ніпелів на автомобільних колесах, знімають це на відео, а потім у мережі хизуються своїм "уловом". Лучани звертаються у поліцію, однак правоохоронці кажуть, що сума збитків надто мала, аби за це притягувати до кримінальної відповідальності.

В поліції ці злочини вважають дрібними, і не поспішають за них братися. Тим часом діти масово наслідують одне одного у спробах порушити закон. Чим страшний новий челендж, та чому підлітки це роблять – розбиралися журналісти ІА «Конкурент».

До речі, одного з таких «героїв ТікТоку» зафіксувала камера відеоспостереження. Інцидент стався у Привокзальному районі Луцька. На записі видно, як підліток у сірому худі під'їхав на велосипеді до припаркованого легковика і скрутив ковпачки з ніпелів на колесах.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів