Поділитись:

Нові шокуючи подробиці побиття лучанки, котра згодом померла (ВІДЕО)

Вівторок, 22 червня 2021, 21:13
Нові шокуючи подробиці побиття лучанки, котра згодом померла (ВІДЕО)

Мережу сколихнула новина: 32-річна лучанка Ірина померла після того, як її у присутності дитини, ніби-то побив співмешканець Іван

Проте голова ОСББ, де останні пів року жило цивільне подружжя, Віра Максимюк розповіла про іншу сторону медалі. З її слів, знайшли побиту жінку не у власній оселі, а в квартирі сусіднього будинку, яку місцеві вже встигли охрестити притоном. 
За її словами, 14 червня, після того, як її побив Іван, жінка пішла в поліцію, аби написати заяву. Додому вона вже не повернулася. Натомість, попрямувала у вже згаданий "притон". Це підтверджують і камери відеонагляду.

"І вона йшла спокійно. В неї була нормальна походка, не було декоординації рухів. Вона була з дитиною, несла рюкзак, розмахувала руками. Люди так після побиття не ходять",– каже пані Віра. 


За словами пані Віри, Ірина пиячила і вживана наркотики. А співмешканець постійно намагався рятувати її від залежності. 

 "Іван постійно її лікував. Витрачав кошти на ту детоксикацію, на лікування. Він її просив з’їхати, бо він вже так не міг жити. Він каже: “Я її лікую, а вона продовжує себе вести так, як вона вела”,– зазначила Віра Максимюк.

За словами очільниці ОСББ співмешканці проживали разом близько року. Обоє мали дітей від першого шлюбу. Ірина - доньку, яка жила з ними, Іван - сина, що мешкав з його батьками.

Підозрюваному обрано запобіжний захід – нічний домашній арешт. Правоохоронці вирішують питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що нещодавно поліція з'ясувала, чому померла побита лучанка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
09 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024
01 березня 2024