Поділитись:

Безхатько, який порізав охоронця у Ковелі, виявився вбивцею з Росії (фото)

Середа, 23 червня 2021, 20:00

У Ковелі на вокзалі раніше судимий за вбивство громадянин Росії, який веде бродяжницький спосіб життя, завдав ножові поранення співробітнику поліції охорони.

Про це повідомили на сторінці Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України у фейсбуці.

Нагадаємо, у ніч з неділі на понеділок, з 20 на 21 червня, на залізничному вокзалі Ковеля у сквері для відпочинку, який розташований на пероні, невідомий декілька разів вдарив ножем працівника поліції охорони. Пораненого 59-річного охоронця доставили до реанімації Ковельського шпиталю. Нападника-безхатька одразу затримати не вдалося. 

Втім, оперативникам Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з працівниками поліції Ковеля вдалося швидко встановити особу нападника та місце його знаходження. Зловмисником виявився раніше судимий за вбивство громадянин Росії. Його затримали.

За фактом події Ковельським районним управлінням поліції, під процесуальним керівництвом Ковельської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок) Кримінального кодексу України.

За скоєний злочин нападникові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів