Поділитись:

Не бив, хоч уривався терпець, – співмешканець лучанки, яка померла після побиття (відео)

П'ятниця, 25 червня 2021, 14:01
Не бив, хоч уривався терпець, – співмешканець лучанки, яка померла після побиття (відео)

Історія про 32-річну лучанку, яка померла у лікарні нібито після побиття співмешканцем, виявилася доволі заплутаною. У поліції – єдиний підозрюваний – той таки співмешканець, натомість сусіди пари вважають, що слідчим варто копнути глибше. 

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

До смерті молодої жінки, яку звали Ірина, призвели події, які сталися 14 червня на вулиці Конякіна в Луцьку. У міську лікарню з тілесними ушкодженнями доставили 32-річну лучанку – її госпіталізували. Правоохоронці встановили, що жінку під час конфлікту побив її 33-річний співмешканець Іван. Чоловікові оголосили про підозру за цією статтею. Але 21 червня потерпіла померла в лікарні.

У поліції повідомили, що конфлікт між чоловіком і жінкою дійсно був – Ірина тоді навіть викликала поліцію.

Під час візиту поліції співмешканця Івана вдома не було. Зі слів Івана, щоб жінка могла вийти до поліції, ключі від квартири він передав через знайомих, бо не міг лишити роботу. Це підтверджує і відео з камер стеження. Чоловік присягається: співмешканку не бив, хоч через її поведінку і уривався терпець.

“Коли я сказав виселятися, то вона почала чудити, ночами її не було вдома, вона виходила-заходила, а я її чекав… Бувало, в 6 ранку прийде, а в 11 вечора знову піде. Вона вживала спиртне, за наркотики не знаю”, – розповідає чоловік.

На відео видно, як після візиту до поліції жінка з донькою ненадовго зайшли до свого помешкання, а звідти – до сусіднього будинку, де її і знайшли уже непритомною майже через добу.

“Коли Ірину знайшли, поряд було 10 чоловіків у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння… Ну, ту квартиру в будинку всі знають”, – розповідає голова ОСББ, мешканка будинку Віра Максимюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові шокуючи подробиці побиття лучанки, котра згодом померла (ВІДЕО)

Зі слів сусідки, до тієї квартири Ірина ходила не раз, адже товаришувала з якимось чоловіком, що там мешкає.

“Постійно її бачила з мешканцем будинку №31, де в квартирі її знайшли, вона не раз приводила того чоловіка з собакою до свого під’їзду. Вони намагалися навіть зайти туди, де проживає Іван. Він цього “гостя” виганяв, викликали поліцію”, – розповідає Віра Максимюк.

До квартири, де знайшли Ірину, навідалися і журналісти. Нестерпний сморід відчувався ще на сходинковій клітці. Обшарпані двері відчинила літня жінка Зоя. Запевнила: тут все тихо і спокійно. Вона самотня, має одного квартиранта.

У дворі журналісти зустріли того самого приятеля з собакою. Того дня, каже, він був у квартирі, але “швидку” Ірині не викликав, бо думав, що вона спить.

“Коли бачив її на майданчику, я їй сказав: “Нащо тобі той притон?” Це притон, чесно… Я орендую там кімнату, бо зараз в житті так склалися обставини. Після нашої зустрічі Ірина з чоловіками розпивала спиртні напої, я зайшов і хвилин 10 з ними посидів, потім пішов до себе. Через трохи виходив щось там їсти варив, здається. Ірина захотіла спати і пішла до баби Зої (власниці квартири, – ред.) в кімнату. Через трохи прибігла дитина і сказала, що в мами голова болить, я пішов купив таблетки, прийшов, але вона вже спала. Все”, – розповідає Віталій.

Третій квартирант баби Зої – Сергій. Чоловік добряче напідпитку саме ніс здавати макулатуру. Зізнається: того дня з покійною випив по чарці. Але жінку не чіпав, а “швидку” не кликав, бо не підозрював, що справи кепські.

Мама Ірини – Раїса – розповіла журналістам, що вперше чує, що донька ночами пропадала у притоні. Але, з її слів, Ірина дійсно певний час зловживала алкоголем і через це мала проблеми зі здоров’ям. Та у справах сімейних була путящою, належно виховувала доньку. Жінка впевнена: до реанімації, а згодом і до смерті, її доньку довів саме Іван. Каже: Іра не раз скаржилася телефоном, що співмешканець підіймає руку.

Співмешканець померлої Іван наразі єдиний підозрюваний і в поліції. Досі він був під нічним домашнім арештом, але відомості перекваліфікували за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), тож чоловікові буде оголошена інша підозра.

Що ж стосується 7-річної доньки померлої, то поки не відомо, хто надалі піклуватиметься про неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів