Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 25 червня

П'ятниця, 25 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 25 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 25 червня, найбільше читав про:

Про унікальний винищувач

До Луцька прилетіли винищувачі 40-ї бригади тактичної авіації, і серед них один особливий – пофарбований у кольори української авіаційної групи вищого пілотажу «Українські соколи». Літак замість стандартного сірого піксельного камуфляжу пофарбований у кольори української авіаційної групи вищого пілотажу «Українські соколи», яка була сформована в 1995 році, а розформована у 2002 році після жахливої Скнилівської трагедії.

Волинські авіалюбителі опублікували ефектне відео в стилі slow motion, зняте під час заходу винищувача на посадку на Луцький військовий аеродром.

Про ДТП у Луцьку

Зранку в Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика і тролейбуса. ДТП сталася зранку у п'ятницю, 25 червня, на вулиці Архітектора Метельницького, неподалік від перехрестя з Дубнівською. Тролейбус № 2 з бортовим номером 215, який рухався у напрямку вулиці Глушець, врізався у легковик Mazda червоного кольору.

Вочевидь, водій легковика намагався проїхати перед «рогатим» у двір багатоквартирного будинку, і керманич тролейбуса не встиг зреагувати на цей маневр і врізався у «мазду».

Ще одна ДТП за участю двох легковиків сталася на вулиці Ковельській, перед пішохідним переходом біля зупинки «Братський міст»: червона Chevrolet Aveo врізалась в Opel Zafira чорного кольору. Ймовірно, водії вирішили розійтися по європротоколу, але патрульних на місце аварії не викликали.

Через аварію на вулиці Ковельській був ускладнений рух автотранспорту, водіям, які прямували в напрямку площі Возз'єднання, доводилося виїжджати на смугу зустрічного руху.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 25 червня

Увечері на проспекті Перемоги трапилась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої утворились затори завдовжки понад кілометр: «жигулі» врізався в «мазду» перед поворотом на вулицю Шухевича. Обидві автівки рухалися  бік кільця біля «Авангарду». 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 25 червня

Про реконструкцію проспекту Волі

На центральному проспекті Луцька тривають роботи з реконструкції дорожнього полотна, а також з оновлення комунікацій, які пролягають під ним. Аби дізнатися, що там відбувається, на перекриту з 17 червня частину проспекту Волі навідалися журналісти ІА «Конкурент».

На ділянці дороги від повороту на вулицю Шопена до книгарні «Знання», що поруч із Київським майданом працює будівельна техніка і робітники. Вони виконують різноманітні роботи: прокладають труби дощової каналізації та встановлюють приймальні колодязі для неї, вкладають шари щебеню і піску, створюючи «подушку» для дорожнього покриття, встановлюють бордюри тощо.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Миколи Осіюка, вже повністю замінена фекальна каналізація, триває заміна підземних інженерних мереж, тривають роботи по влаштуванню зливової каналізації та заміні колодязів.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів