Поділитись:

10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)

П'ятниця, 25 червня 2021, 13:23
10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)

Старший державний інспектор митного посту «Ягодин» заробляв на своїй «схемі» до 10 тисяч доларів на місяць.

Про це повідомили у пресслужбі Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Нагадаємо, митника затримали у ніч на п'ятницю, 25 червня, під час отримання ним 150 доларів неправомірної вигоди.

За інформацією СБУ, хабарник погрожував підприємцям, які провозили товари через митницю, створити «проблеми». За те, щоб не створювати штучних перешкод при оформленні товарів він вимагав різні суми – у залежності від вантажу.

Правоохоронці задокументували декілька фактів вимагання та отримання митником хабарів. За попередніми даними, його щомісячний незаконний прибуток становив до 10 тисяч доларів США.

Під час обшуків на митному посту правоохоронці вилучили у зміни митників 1 100 доларів США готівкою.

У межах кримінального провадження посадовцю планують повідомити  про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ. 

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до правопорушень.

Заходи із викриття і блокування корупції проводились спільно зі слідчими та оперативниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львів, за процесуального керівництва Волинської обласної  прокуратури.

10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)10 000 $ на місяць: як митник заробляв на своїй «схемі» в «Ягодині» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів