Поділитись:

У Луцьку стартував ремонт проспекту Волі

Четвер, 06 травня 2021, 09:52
У Луцьку стартував ремонт проспекту Волі

У Луцьку стартував капітальний ремонт проспекту Волі. 

Про це у четвер, 6 травня, під час оперативної наради повідомив міський голова Ігор Поліщук.

"Зараз буде здійснюватиметься заміна мереж. Даю вам доручення завчасно повідомити у всіх ЗМІ про схему організації дорожнього руху. Для того, щоб для людей це не стало несподіванкою. Для того, щоб люди могли завчасно спланувати свій маршрут, щоб ми максимально могли уникнути скупчення транспорту. Необхідно детально роз’яснити, бо з’явилася інформація, що проспект Волі буде закритим два роки. Це не так", – зазначив мер, звертаючись до директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка

У Луцьку стартував ремонт проспекту Волі

Зі слів Поліщука, на час заміни мереж, одну смугу буде збережено для руху громадського транспорту. Він додав, що активна фаза робіт стартує після Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Нагадаємо: команда "СВІДОМИХ" виступає за те, аби до реконструкції проспекту підійшли виважено і не перетворили її на довгобуд. 

Голова фракції Тарас Шкітер направляв лист до міського голови з проханням врахувати усі зауваження та пропозиції, які озвучили під час відкритого обговорення. 

У Луцьку стартував ремонт проспекту Волі

"Ми вважаємо, що проспект Волі потрібно розширити, для цього необов'язково зрізати зелені насадження. Але розширивши проспект, ми зможемо створити смугу для громадського транспорту. Ми говоримо про те, що до реконструкції проспекту Волі треба підійти комплексно, розглядати її в контексті оновленої дорожньо-транспортної схеми руху, прорахувати, як все буде в майбутньому", – закцентував Шкітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів