Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 30 квітня

П'ятниця, 30 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 30 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 30 квітня, найбільше читав про:

Про будівництво дамби з велодоріжками

Поруч із Луцьком, у заплаві річки Стир, що на території Рованців, планують звести дамбу. Про це розповів очільник Боратинської громади Сергій Яручик.

«У нас є можливість зробити прекрасну рекреаційну зону, якою будуть користуватися і жителі нашої громади, і жителі міста Луцька… Якщо буде реалізований проєкт по будівництву мосту через Стир, то це буде взагалі чудово», – запевнив він.

Крім цього, на тут планують облаштувати пішохідну зону і велодоріжки, якими з’єднають вулицю Дубнівську і село Рованці. 

Про ДТП у Луцьку

У Луцьку під колеса автомобіля потрапила жінка. Автопригода трапилася вчора, 29 квітня, на вулиці Ковельській: 55-річна жінка переходила дорогу на регульованому переході. За кермом легковика Mazda перебувала її ровесниця.

Постраждалу госпіталізували у нейрохірургічне відділення.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 30 квітня

Про пожежників у центрі міста

Зранку на проспекті Волі, у головному корпусі ВНУ і на площі перед ним відбувалися навчання підрозділів пожежно-рятувальної служби. Пожежники відпрацьовували план пожежогасіння та елементи рятування потерпілих.

За легендою, пожежа виникла на горищі, вогонь перекинувся на навчальні аудиторії, через сильне задимлення створилась загроза для студентів. Для рятування людей та гасіння пожежі на місце події прибуло загалом чотири пожежних автоцистерни, для рятування людей та гасіння покрівлі використали автодрабину та колінчатий підйомник.

У навчаннях було задіяно близько 40 рятувальників, 7 одиниць техніки служби порятунку, карета швидкої допомоги, поліція, газова служба.

Про надзвичайності тижня

Надзвичайні ситуації, злочини та події, що не залишили без уваги жодного волинянина. Інформацію про ці історії журналісти ІА «Конкурент» зібрали в одному відео.     

Цього тижня дивіться про молодиків, які з кулаками накинулися на лучанина, чоловіка, який облаштував в підвалі власного будинку алкоцех, патрульних, які врятували жінку від суїциду та інше.   

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів