Поділитись:

У центрі Луцька – рятувальники: що відбувається (фото, відео)

П'ятниця, 30 квітня 2021, 10:39
У центрі Луцька – рятувальники: що відбувається (фото, відео)

У Луцьку рятувальники відпрацьовують методи гасіння вогню й евакуації потерпілих з головного корпусу Волинського національного університету, що на центральному проспекті міста.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

У п'ятницю, 30 квітня, на проспекті Волі, у головному корпусі ВНУ і на площі перед ним відбуваються навчання підрозділів пожежно-рятувальної служби. Пожежники відпрацьовують план пожежогасіння та елементи рятування потерпілих.

За легендою, пожежа виникла на горищі, вогонь перекинувся на навчальні аудиторії, через сильне задимлення створилась загроза для студентів. Для рятування людей та гасіння пожежі на місце події прибуло загалом чотири пожежних автоцистерни, для рятування людей та гасіння покрівлі використали автодрабину та колінчатий підйомник.

У навчаннях задіяно близько 40 рятувальників, 7 одиниць техніки служби порятунку, карета швидкої допомоги, поліція, газова служба.

У центрі Луцька – рятувальники: що відбувається (фото, відео)У центрі Луцька – рятувальники: що відбувається (фото, відео)У центрі Луцька – рятувальники: що відбувається (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів