Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 29 квітня

Четвер, 29 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 29 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 29 квітня, найбільше читав про:

Про скандал у луцькій школі

Директор Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець прокоментував ситуацію із вчителькою музики, на яку напередодні поскаржилися батьки учнів четвертого класу, мовляв, учителька називає дітей «лохами» та «уродами» і принижує їх. 

За словами директора гімназії, поспішних висновків робити не варто, тому зараз у навчальному закладі триває розгляд цієї справи

«Ми створили спеціальну комісію, включили педагогів, маємо пояснення вчительки, психологи розмовляють із дітьми.Уже завтра буде засідання комісії, і вони оголосять результати», – сказав, зокрема, Олександр Мишковець. 

Про аварію у Луцьку

Зранку на перехресті вулиць Устилузької та Об'їзної не поділили дорогу два «французи»: водій автомобіля Renault не дотримався безпечної дистанції, не був уважний та здійснив зіткнення з автомобілем Peugeot, що рухався попереду. Обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Про підпільний алкоцех

Житель Луцького району організував виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Він обладнав підпільний алкоцех у підвалі власного будинку. Весь цикл «виробничого процесу» відбувався в жахливих антисанітарних умовах та з сировини невідомого походження.

Під час обшуку правоохоронці виявили понад 2,5 тисячі літрів спирту, близько 1,8 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та майже тисячу пачок сигарет без акцизних марок, а також майже 200 тисяч гривень, які волинянин заробив на продажі фальсифікату.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 29 квітня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів