Поділитись:

На Волині перевірили дороги після зими: недоліків не знайшли

Четвер, 29 квітня 2021, 16:01
На Волині перевірили дороги після зими: недоліків не знайшли

Упродовж квітня працівники Служби автомобільних доріг у Волинській області разом з представниками відділу безпеки дорожнього руху обласного управління патрульної поліції та дорожніх підприємств, які здійснюють експлуатаційне утримання автошляхів державного значення регіону, провели щорічне комісійне весняне обстеження таких доріг.

Перевірено стан близько 1800 кілометрів автошляхів: міжнародних, національних, регіональних та територіальних, – інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області. 

Враховуючи, що на адресу дорожників часто лунають звинувачення в неякісних ремонтах, на кшталт «сніг з доріг сходить разом з асфальтом», під час обстеження особливу увагу приділено ділянкам, які ремонтувались у попередні роки і по них ще не минув наданий підрядником гарантійний термін.

Зокрема, оглянули автошлях М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на під’їзді до м. Луцька, що пролягає населеними пунктами Княгининок, Милуші та Зміїнець. Цей відновлений відтинок, протяжністю понад 5 кілометрів, введено в експлуатацію у 2018 році. Пошкоджень та руйнувань дорожнього покриття не виявлено. Випробування зимою, вже третьою по рахунку, пройдено успішно.

Не виявлено недоліків і на відремонтованих протягом 2019-2020 років 43 кілометрах автошляху М-19, як і на відновлених ділянках інших волинських шляхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів