Поділитись:

Бойовики планують провокації на Великдень, серед них – теракт в церкві «МП», – розвідка

П'ятниця, 23 квітня 2021, 16:20

фото ілюстративне 

Російсько-окупаційні війська планують ряд провокацій на Великдень.

Про це повідомили в штабі ООС

За інформацією, яка стала відома розвідці ООС від представників управління 2-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ, 25 квітня цього року сплановано проведення низки провокацій проти України із використанням озброєння та військової техніки з нанесенням маскування типу «піксель», яке використовується підрозділами Збройних сил України.

Встановлено, що одна з таких провокацій має відбутися на Дебальцевському напрямку із залученням найманців «Союзу Добровольців Донбасу», які отримали відповідні вказівки від своїх кураторів щодо імітації наступу на позиції 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу з метою руйнування інженерно-фортифікаційного обладнання перших позицій та нанесення втрат підрозділам цієї ж бригади. При цьому можуть бути також втрати і серед цивільного населення.

Керівництво російських окупаційних військ спланувалол здійснення терористичних актів під час проведення Великодньої служби в одній із релігійних установ "Московського патріархату", що може призвести до масових втрат серед прихожан.

Зазначене дасть змогу Росії звинуватити Україну в нехтуванні моральними, релігійними принципами та геноциді власного народу, а також ввести на територію України регулярні війська ЗС Російської Федерації.

"Своєю чергою Командування об’єднаних сил запевняє, що повністю дотримується Мінських домовленостей. Вину за можливу ескалацію конфлікту, а також загибель цивільного населення та військовослужбовців Збройних сил України покладає винятково на керівництво російсько-окупаційних військ", – наголосили в штабі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів