Поділитись:

Оксана Лєщинська прокоментувала скандал у луцькій дитячій лікарні

Середа, 21 квітня 2021, 14:26

Керівниця Луцької міської дитячої поліклініки прокоментувала конфлікт, який стався напередодні між молодою мамою і хірургом.

Про це написав сайт lutsk.eu.

Нагадаємо, відома луцька інстаблогерка Валерія Кузьмінчук, більш відома своїм підписникам як lerkazukerka, розповіла на своїй сторінці, що хірург В'ячеслав Божко некваліфіковано надав допомогу її дитині, а потім ще й нахамив.

У середу, 21 квітня, керівниця КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксана Лєщинська прокоментувала ситуацію. Вона зазначила, що зранку вже отримала пояснення у лікаря, на якого поскаржилась у соцмережі молода мама.

За версією медиків, Валерія Кузьмінчук прийшла до хірурга без направлення, була без захисної маски, а в батька маска була на підборідді. Лікар зробив їм зауваження, і з цього розпочався конфлікт.

Очільниця медзакладу пояснила, що сім’ю направили до чергового педіатра, аби отримати електронне направлення, але вони повернулися з документом від свого сімейного лікаря.

Далі, хірург взяв дитину у перев'язувальний кабінет, де малюк розплакався.

«В педіатрії діти часом плачуть, дитина буває неконтактна, діти з 2 до 3 років взагалі всього бояться, а потім входять в контакт. Тим більше, в дитини болів пальчик, який хотіли подивитися. 

Пов’язка не була приклеєна, змочувати її не треба було, вона так знялася. У перев’язочній був батько. Потім до кабінету увірвалася й мама…», – розповіла Оксана Лєщинська.

Вона запевнила, що медична допомога дитині була надана у повному обсязі: пов’язку обробили бетадином, зафіксували на пальці та перев’язали. 

На зауваження про те, що у соцмережах батьки пишуть про схожі випадки, і враження після консультацій В'ячеслава Божко – здебільшого, негативні, керівниця дитячої лікарні заявила:

«Нехай ці батьки прийдуть і скажуть про це мені і йому в очі!»

Вона зауважила, що дирекції та хірургу прикро, що такий конфлікт трапився, адже вони роблять все, аби медична установа існувала та надавала кваліфіковану допомогу усім. На жаль, молоді спеціалісти не надто хочуть йти працювати у державні установи. У дитячій поліклініці є лише один хірург та один ортопед.

Оксана Лєщинська просить батьків: у разі виникнення будь-яких конфліктних ситуацій, звертайтеся одразу до адміністрації медичної установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
19:30
15 березня 2024
12:52
14 березня 2024
13 березня 2024
19:10
27 лютого 2024
26 лютого 2024
26 січня 2024
05 жовтня 2023
23 вересня 2023