Поділитись:

Як у Луцьку пройти медогляд перед навчальним роком

Вівторок, 14 липня 2020, 23:49

фото Суспільного

Директорка Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська переконана, що медогляд перед навчальним роком треба проходити всім дітям.

Про це інформує Суспільне.

У березні, через запровадження карантину медогляд, було призупинено. Нині, через збільшення потоку відвідувачів, у дитячій поліклініці Луцька відновили профілактичні огляди, каже Оксана Лєщинська. 

Усім хто приходить у поліклініку при вході вимірюють температуру. Біля кабінетів у коридорах розмітка.

У поліклініці нині багато абітурієнтів. В медзакладі кажуть: випускники шкіл виготовляють довідки у ВУЗи.

Батьків медики просять користуватися попереднім записом, щоб уникнути скупчення. Лікарка Людмила Ляшук розповіла: нині веде прийом пацієнтів у звичному режимі із дотриманням карантинних вимог. "У першу чергу дитина має потрапити до свого лікаря, із яким уклала декларацію. Далі – лікар скеровує до потрібних спеціалістів: окуліст, стоматолог, хірург і за потреби – ортопед", - каже педіатриня.

Лікарка Людмила Ляшук додає: проходити медогляд тим дітям, які не йдуть до першого класу потрібно за графіком: "86-та форма видається раз у рік. Якщо дитина проходила медогляд у жовтні-листопаді, то цей медогляд вона має пройти до жовтня-листопада. Абсолютно не потрібно дітям інших вікових груп бігти до першого вересня і отримувати ці довідки".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів