Поділитись:

Депутатка закликає лучан повідомляти про неналежну роботу управителів будинку (оновлено)

Субота, 10 квітня 2021, 11:00

Луцька депутатка від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Алла Надточій закликає лучан скаржитися на роботу компаній, які керують їх будинками, якщо результатів роботи не видно. 

Про це у коментарі ІА "Конкурент" народна обраниця розповіла після звітування керуючих компаній про перші результати роботи. Зустріч із очільниками управлінських компаній ініціювала фракція "Громадянський Рух "СВІДОМІ". 

Зокрема, під час заходу трапилася дискусія між депутаткою та представником управителя "Місто для людей" у Луцьку. Депутатка, яка і сама отримувала послуги цього управителя, нарікала на те, що багато необхідних послуг узимку компанія не надала, а про витрачені кошти неналежно прозвітувала. 

"Вони не знайшли часу зустрітися з депутатом. Я вже не говорю про те, щоб зустрічатися з мешканцями. Але коли до тебе звертається депутат, який представляє ту частину міста, в якій ви найбільше надаєте свої послуги, мені здається, можна було б знайти час і роз'яснити деталі.

Зайшла чужа компанія, приватна, яка ніби мала нам показати європейський рівень обслуговування. Я цього на собі не відчула. Тільки побачила, що я гроші сплачувала, а в результаті нічого не отримала. І ще й сама платила за те, щоб прибрати сніг. Крім того, доводилося дзвонити кожен раз і говорити, що це ви маєте робити, а не я. Ці речі недопустимі. Коли дзвониш в управлінські компанії - наші колишні жеки, то чомусь набагато швидше реакція відбувається: вони роблять роботу, а якщо не можуть зробити, розказують, що потрібно натомість. Є краща комунікація, ніж з такою комерційною компанією. Там не знаєш, до кого звернутися, і хто за що відповідає", – зауважила депутатка. 

Алла Надточій закликала лучан скаржитися на своїх управителів, якщо ті не надають послуги належним чином. Бо тільки так, впевнена вона, можна в майбутньому домогтися або покращення якості послуг, або розірвання договорів із недобросовісними управителями. 

Нагадаємо, раніше у Луцьку мешканці багатоквартирних будинків, які уклали договори з управлінською компанією «Місто для людей», нарікали на її бездіяльність і змушені були усувати наслідки негоди власними силами.

У редакцію ІА «Конкурент» звернулися представники компанії «Місто для людей» в Луцьку. Зокрема, запевнили, що «Місто для людей» завжди підтримує зв’язок із своїми клієнтами та відкрите до зауважень і пропозицій. Керівництво компанії підтримує заклик депутатки Алли Надточій і закликає подавати заявки на виконання робіт до керуючої компанії.

Директор «Місто для людей» в Луцьку Тарас Ромчук зазначив, що компанія регулярно взаємодіє та підтримує зв’язок із департаментом ЖКГ, міськими службами житлово-комунального господарства, реагує на депутатські звернення та звернення громадян. Також повідомив, що спілкувався з Аллою Надточій, проте особисто зустрітися не вдалося. Від пані Надточій офіційних депутатських запитів жодного разу не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024