Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 9 квітня

П'ятниця, 09 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 9 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 9 квітня, найбільше читав про:

Про корову, яка випала з причепу

У Ковелі на вулиці Володимирській з причепа випала корова. Корова застрягла між причепом й автомобілем і намагалася вибратися із пастки. Через незвичайну пригоду на дорозі ускладнився рух. 

Про викрадений прапор

Двоє молодих людей зірвали та вкрали задля розваги Державний Прапор України з будівлі департаменту муніципальної варти Луцької міськради. Хлопець та дівчина, ймовірно, були в стані алкогольного сп’яніння, досить зухвало поводили себе, чим порушували громадський порядок. 

Про котів-шкідників

Луцькі комунальники нарікають на котів, які псують утеплення труб у підвалах багатоквартирних будинків. Про це під час публічного звіту керівників управляючих компаній розповів начальник ЖКП №7 Микола Грабарчук.

За його словами, тварини в підвалі рекордно швидко обдирають утеплюючі матеріали з труб. 

Про дебошира у «Базиліку»

У ресторані Show Basilic, що в центрі Луцька, до агресивного гостя викликали поліцію. Як повідомила ІА «Конкурент» адміністраторка закладу Юлія, чоловік був добряче напідпитку, чіплявся до персоналу і розгулював адміністративними приміщеннями.

Згодом він відмовлявся платити за замовлення, відтак довелося викликати поліцію. Після чого чоловік все ж розрахувався і пішов. 

Про кільце біля «Променя» і світлофори

Відбулося чергове засідання робочої групи з покращення організації дорожнього руху у Луцьку. Обговорили дві схеми організації дорожнього руху на двох важливих ділянках. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці депутат Луцької міської ради від фракції "СВІДОМИХ" Михайло Наход.

  • Кільце біля РЦ «Промінь». Аргументовано та довго обговорювали декілька варіантів, їхні плюси та мінуси. Зупинилися на двох варіантах схем: звичайне кільце та повноцінне турбокільце. Проєктанти мають допрацювати обидва варіанти і винести на голосування робочої групи найближчим часом.
  • Встановлення світлофорів на перехресті пр. Відродження – вул. Кривоноса. Схема майже готова і скоро можна приступати до робіт. Треба долучити до співфінансування робіт Підгайцівську громаду, бо вул. Кривоноса – це уже Липіни.

Окрім того, зважаючи на неодноразові звернення лучан, Михайло Наход наголосив на необхідності корегування роботи світлофору на перехресті Львівська – Даньшина – Городецька. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 9 квітня

Про надзвичайності тижня

Злочини, ДТП, пожежі, самогубства та нещасні випадки. Минулий тиждень був багатий на події зі світу криміналу, надзвичайні ситуації та трагічні випадки, які не залишили осторонь жодного волинянина. Всі ці події журналісти ІА «Конкурент» зібрали в новому випуску «Надзвичайностей».    

Дивіться про 7-річного хлопчика, що загубився і цілу ніч провів в болоті, банду фальшивомонетників, що робили євро, які не ідентифікував навіть пристрій для перевірки грошей, нововолинських гірників, які обірвалися на шахті та інше. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів