Поділитись:

У Луцьку на Перемоги відірвали табличку, яка врегульовує стоянку (фото)

П'ятниця, 09 квітня 2021, 09:24

Інспектори ГШР департаменту муніципальної варти виявили відірвану таблички 7.6.1 ("Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку"), яка була встановлена разом з дорожнім знаком "Місце для стоянки" на проспекті Перемоги, 20.

Про це повідомили на сторінці муніципалів. 

Департамент направив лист до житлово-комунального господарства задля встановлення таблички 7.6.1, аби зробити безпечною та комфортною стоянку для автівок. 

Також департамент муніципальної варти інформує, що табличка 7.6.1 "Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку" позначає, що всі транспортні засоби повинні бути поставлені на стоянку на проїзній частині вздовж тротуару. У населених пунктах, де стоянка дозволена на лівому боці вулиці, можуть бути застосовані таблички 7.6.1 , 7.6.2 , 7.6.3 , 7.6.4 , 7.6.5 із дзеркальним зображенням символів.

Зауважують, що порушення вимог дорожніх знаків, відповідно до ч.1 ст.122 КУпАП, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 340 грн.

У разі виявлення таких порушень інспектори з паркування будуть притягувати власників транспортних засобів до адміністративної відповідальності.

Надрукувати
мітки:
коментарів