Поділитись:

Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)

Середа, 07 квітня 2021, 16:06
Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)

Спортивна зала площею понад 450 м², велика кухня, просторі коридори, затишні та теплі класні кімнати, спеціалізований ліфт – саме такі умови створюють для учнів у навчальному закладі села Башлики Луцького району.

З ходом будівельних робіт ознайомився перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко, – повідомляє пресслужба Волинської ОДА. 

Наразі на будівельному майданчику тривають внутрішні роботи, завершується монтаж електромереж та опалювальної системи, встановлюються двері у класних кімнатах. Невдовзі будівельники приступлять до встановлення сантехніки  та облаштування санвузлів. До завершальних будівельних робіт підготовленні класи хімії, фізики та біології.

Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)Ліфт, широкі двері і твердопаливні котли: якою буде нова школа в Башликах (фото)

Важливо, що новозбудований навчальний заклад відповідатиме усім умовам інклюзивного навчання – ширина дверей усюди становить 1 метр, також встановлять підйомний ліфт.

До слова, у школі встановленні та працюють два потужні, сучасні твердопаливні котли. За словами будівельників, минулої зими було перевірено їхню ефективність – внутрішні будівельні роботи тривали навіть при низьких температурних показниках.

З настанням сприятливих погодних умов приступлять до виконання зовнішніх оздоблювальних робіт та облаштування шкільного подвір’я.

Наразі будівельна готовність навчального закладу складає понад 60 %. Загальна кошторисна вартість будівельних робіт – 114 мільйонів гривень.

Будувати школу «з нуля» розпочали у 2018 році, цьогоріч навчальний заклад розпочне свою роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів