Поділитись:

Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)

Четвер, 11 березня 2021, 12:11
Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)

Наразі будівельна готовність навчального закладу в Башликах становить 62 %. Кошторисна вартість – майже 114 мільйонів гривень, з яких цього року на будівництво передбачили 54,3 млн грн.

Школу розпочали будувати «з нуля» ще у 2018 році. Однак продовжити будівництво вдалося у 2020 році в межах програми «Велике будівництво». Про це повідомили у Волинській ОДА. 

Потужність навчального закладу – майже 400 учнівських місць. Загальна площа освітнього закладу 8105 м².

Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)Показали, як зводять вистраждану школу в Башликах (фото)

Проєкт передбачає нове будівництво триповерхової споруди загальноосвітньої школи та двоповерхового фізкультурно-спортивного залу з перехідною галереєю на другому поверсі. На першому поверсі школи передбачається облаштування харчоблоку, навчальних кімнат для учнів 1-4 класів, навчально-виробничих приміщень, приймальної, навчальних кабінетів. На другому – облаштування актового залу, медичного та методичного кабінетів, кабінету психолога, учительської та класів. На третьому поверсі будуть розміщенні бібліотеки, приміщення адміністративно-господарського призначення та класні кімнати.

Завершити будівництво планують до вересня поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів