Поділитись:

Мешканців Луцької громади кличуть на екологічну толоку

Середа, 31 березня 2021, 14:41
Мешканців Луцької громади кличуть на екологічну толоку

фото ілюстративне

16 квітня 2021 року на території Луцької міської територіальної громади організовують екологічну толоку "Чисте довкілля".

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Відповідно, відділу екології, департаменту сім’ї, молоді та спорту та департаменту житлово-комунального господарства доручили здійснити загальну координацію акції.

До участі в акції запрошують громадські, релігійні, політичні, молодіжні та спортивні організації, а також працівників закладів загальної середньої освіти та закладів середньої спеціальної освіти. Колективи підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності кличуть долучитися до екологічної толоки шляхом проведення робіт з упорядкування та благоустрою власних та прилеглих територій.

Відділ екології зобов'язали забезпечити учасників толоки необхідним для прибирання матеріалами та інвентарем (рукавиці, пакети та мішки для сміття). А департамент житлово-комунального господарства займеться вивезенням сміття після завершення толоки та подальшу передачу на переробку відсортованих відходів зібраних в ході толоки. Управління охорони здоров’я забезпечить учасників толоки аптечками та наборами медикаментів для надання першої медичної допомоги.

З метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, у зв’язку із протиепідемічними заходами, що впроваджуються на території міської територіальної громади, учасників акції закликають дотримуватись соціального дистанціювання та використовувати засоби індивідуального захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів