Поділитись:

Дві вантажівки сміття: у Луцьку прибрали біля Сапалаївки (фото)

П'ятниця, 19 березня 2021, 19:24

У Луцьку в рамках екологічної акції “Ековесна – 2021” відбулась толока.

Про це повідомляє відділ екології міської ради.

Сьогодні, 19 березня, відбулась толока з прибирання прибережної захисної смуги та водоохоронної зони р.Сапалаївка в центральній частині Луцька. Захід провели в рамках екологічної акції “Ековесна – 2021”, яка стартувала 16 березня, та з нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів.

В екологічній акції брали участь колективи Волинського національного університету імені Лесі України, фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки, Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ, регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області, Державної екологічної інспекції у Волинській області, рекреаційного комплексу “Сіті-парк”, Волинського краєзнавчого музею, Палацу учнівської молоді, ЖКП № 3, ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс”. Загалом до заходу долучилися понад 200 учасників.

В ході акції ліквідували засмічення вздовж русла Сапалаївки на відрізку 3 км з двох сторін, розчистили 5 заторів у руслі річки.

На сортувальну станцію “Луцькспецкомунтранс” вивезли 2 вантажівки твердих побутових відходів загальним об’ємом понад 20 куб. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів