Поділитись:

У Луцьку через захаращений двір у Старому місті планують водити туристів (фото)

Субота, 27 березня 2021, 17:54
У Луцьку через захаращений двір у Старому місті планують водити туристів (фото)

Управління туризму та промоції Луцької міської ради звернулося до муніципалів з проханням оглянути територію у Старому місті, яка потенційно має туристичну привабливість.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Інспектори мунварти оглянули двір біля будинку № 35 на вулиці Братковського. Цей двір має велику туристичну привабливість, оскільки до нього прилягає дзвіниця Кафедрального собору святих апостолів  Петра і Павла та Монастир шариток. Туристів, які приїжджатимуть до Луцька на екскурсії, планують водити через цю територію.

«На жаль, звернувши з туристичної вулиці Братковського у двори, благоустрій цієї території залишав бажати кращого. Департаментом муніципальної варти в межах повноважень було видано приписи місцевим мешканців на прибирання території від старих автомобільних шин, огорож та сміття з метою покращення туристичної привабливості.

Питання перебуватиме на контролі департаменту», – написала пресслужба муніципальної варти.

У Луцьку через захаращений двір у Старому місті планують водити туристів (фото)У Луцьку через захаращений двір у Старому місті планують водити туристів (фото)У Луцьку через захаращений двір у Старому місті планують водити туристів (фото)У Луцьку через захаращений двір у Старому місті планують водити туристів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів