Поділитись:

Вихованці запевняють, що домагання тренера з Волині – наклеп: нові подробиці (відео)

Вівторок, 23 березня 2021, 12:35

Вихованці тренера, які були під час змагань в Ужгороді, запевняють, що 14-річна спортсменка оббрехала тренера з Горохова. 

Про це вони розповіли в інтерв'ю ютюб-каналу "Боксерська індустрія"

"Вона (дівчина, яка заявила про домагання) тренується близько трьох тижнів. Була 22:00, тренер перевіряв, чи всі по номерах. Коли він заходив в номер до дівчат, вони почали кричати, щоби він не заходив, бо вони перевдягаються. Набіжан почекав, вони перевдягнулися, перевірив, чи всі є. Через 20 хвилин вона пішла в інший номер до хлопців", – розповідають вихованки. 

І так, кажуть, було двічі. До того ж, розповідають, що подібне повторювалося й на змаганнях у Львові. 

Дівчата не вірять в те, що сталося. Запевняють: дівчата могли змовитися і збрехати. Зауважують також, що запис розмови 14-річної спортсменки з тренером був спланований, бо вона мову фільтрувала, він же був на емоціях. Вихованки кажуть: тренер може бути різким і крикнути, але до дівчат не чіплявся. 

Із ними погоджуються і батьки. Кажуть, що тренер – дисциплінований, строгий і чесний. І у звинувачення не вірять. 

Нагадаємо: у суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин, вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера. Тренера затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Раніше волинські медіа повідомляли, що тренером дитячо-юнацької спортивної школи з Горохова є 56-річний Набіжан Артиков

Згодом з'явився аудіозапис розмови тренера зі спортсменкою, де він сварить вихованку за її походеньки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів