Поділитись:

Тренера з боксу з Горохова затримали за домагання до 14-річної спортсменки (оновлено)

Понеділок, 15 березня 2021, 15:30

фото ілюстративне

В Ужгороді затримали 57-річного тренера з боксу, який чіплявся до 14-річної вихованки.

Про це повідомляє Главком.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, тренер з боксу приїхав в Ужгород на змагання з групою дітей із Волинської області. На час змагань спортсмени поселилися в готелі «Закарпаття».

«Про домагання 14-річна дівчина спочатку розповіла мамі, яка й викликала поліцію. Жінка переконувала, що в трубку було чути крики і лайку тренера», – написав журналіст.

Коли поліція приїхала на місце, то дівчина була у номері на 6 поверсі готелю і розповіла, що зазнала сексуальних домагань від тренера з боксу. Дівчина розповіла, що тренер кидав її на ліжко, заламував руки і цілував, зазначив Глагола.

«Тренера поліція виявила в номері готелю на тому ж поверсі. Чоловік помітно нервував і плутався в показах. Наразі його затримали, проти тренера порушено кримінальне провадження за статтею 153 ККУ «Сексуальне насильство». Зараз вирішується питання про оголошення підозри чоловіку», – написав Глагола. 

Речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан у коментарі ІА «Конкурент» підтвердила інформацію про затримання тренера.

З її слів, його затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вона уточнила, що йдеться про статтю 156 ККУ «Розбещення неповнолітньої». Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За скоєне затриманому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів