Поділитись:

Вдома їб*сь: з’явився скандальний запис розмови тренера з Волині і школярки

Вівторок, 16 березня 2021, 20:13
Вдома їб*сь: з’явився скандальний запис розмови тренера з Волині і школярки

В суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин, вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера

Згодом співробітники Ужгородського районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими одразу виїхали в готель, який заявниця вказала в повідомленні. Вони з’ясували, що потерпіла проживала у номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. Зі слів свідків, на їхні крики він не реагував. 

В аудіозаписі скандалу, що потрапило до редакції ВолиньUA , можна почути, як, ймовірно, Набіжан Артиков, тренер з боксу, кричить на дівчину та вживає нецензурну лексику. 

- Не лізьте до мене! Не шарпайте мене! Ви не маєте права!

- Всі знають: і дівчатка, і діти...

- Що ви лізете до мене, шарпаєте мене...

- Успокойся, успокойся... Йди, сиди нах*й тут. Я через тебе ще не обідав. Йди швидше. Нащо тобі той бокс?  Я тобі казав: "Даша, не ходи більше. " Всі знають, куди ти ходила. Потерпи, вдома їб*сь!

 

Окрім того, в поліції розповіли, що в ході досудового розслідування змінили статтю Кримінального кодексу, за якою відкрили провадження, із 153 (сексуальне насильство) на 156 (розбещення неповнолітньої). Відповідно до санкції інкримінованої статті, якщо доведуть винуватість, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше волинські медіа повідомляли, що тренером дитячо-юнацької спортивної школи з Горохова є 56-річний Набіжан Артиков. Отримати коментар горохівської ДЮСШ досі не вдалося. На численні телефонні дзвінки там не відповідають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
03 лютого 2024
27 грудня 2023
26 грудня 2023
06 грудня 2023
26 листопада 2023
25 листопада 2023
17 листопада 2023
15 листопада 2023
13 листопада 2023