Поділитись:

Розбещення неповнолітньої: тренера з Горохова відпустили під домашній арешт (фото)

Вівторок, 16 березня 2021, 12:56
Розбещення неповнолітньої: тренера з Горохова відпустили під домашній арешт (фото)

Закарпатські поліцейські підозрюють тренера з Волині у розбещенні неповнолітньої дівчини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчі Ужгородського районного управління поліції повідомили волинянину про підозру у розбещенні неповнолітньої дівчини. Зловмиснику вже обрали запобіжний захід. 

В суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера

Співробітники Ужгородського районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими одразу виїхали в готель, який заявниця вказала в повідомленні. Вони з’ясували, що потерпіла проживала у номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. Зі слів свідків, на їхні крики він не реагував. 

Тоді поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку. 

Окрім цього, слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному на період досудового розслідування запобіжного заходу. Сьогодні слідчий суддя розглянув клопотання та обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відповідно до санкції інкримінованої статті, зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
03 лютого 2024
27 грудня 2023
26 грудня 2023
06 грудня 2023
26 листопада 2023
25 листопада 2023
17 листопада 2023
15 листопада 2023
13 листопада 2023