Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,16 березня

Вівторок, 16 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,16 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 16 березня, найбільше читав про:

Про луцьку сутенерку, яка отримала три роки умовно

У Луцьку судили сутенерку, яка неодноразово зводила неповнолітню повію з чоловіками. Упродовж минулого року правоохоронці зафіксували декілька випадків сутенерства з її боку: її «підопічні» надавали сексуальні послуги у «Теремнівських саунах», в готелі «Кедем» та в оздоровчому центрі «Леофіт».

Обвинувачена свою вину визнала повністю й щиро розкаялася.Крім того, на її захист стали «потерпілі». Як наслідок, жінка отримала дуже м'яке покарання.

Про те, чи підуть на «дистанційку» волинські школярі

На сьогодні на Волині ситуація з поширенням COVID-19 не є критичною, тож про перехід на дистанційне навчання наразі не йдеться, розповіла заступниця начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Тетяна Соломіна.

Наразі на Волині є три школи, які закриті повністю за рекомендацією лабораторного центру – там навчаються дистанційно.

«Якщо буде на рівні держави ухвалене рішення про переведення на дистанційне навчання, то рішення будуть обговорюватися на місцях», – додала чиновниця.

Про нові деталі скандального інциденту в Ужгороді

Днями в Ужгороді затримали 57-річного тренера з боксу з Горохова, якого звинуватили у розбещенні 14-річної підопічної. Його затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні стало відомо, що слідчий суддя на період досудового розслідування обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Журналістам стало відомо, що звинувачуваного звуть Набіжан Артиков. 56-річний чоловік працює тренером дитячо-юнацької спортивної школи у Горохові. У розпорядження одного з волинських видань потрапив аудіозапис, на якому чути, як,, ймовірно, Набіжан Артиков кричить на дівчину та вживає нецензурну лексику. Цей аудіозапис може висвітлити інцидент з іншого боку.

Про те, як живуть ченці в Жидичинському монастирі

За вісім кілометрів від Луцька є місце, де вирує життя, зовсім не притаманне сучасній людині. В ньому немає щоденних турбот чи гонитви за грошима. Є лише спокій, робота та молитва.

Журналісти ІА «Конкурент» побували в Жидичинському чоловічому монастирі, щоб показати, як живуть ті, хто назавжди відмовився від звичного для нас життя, повністю присвятивши його Богу.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок,16 березня

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів