Поділитись:

Перший позаду: «Любарт» впевнено обіграв «ТТІ»

Неділя, 14 березня 2021, 11:22

У суботу, 13 березня, стартувала півфінальна серія плей-офф у футзальній Суперлізі Волині. «Князі», після впевненого виносу «пекарів», вийшли на амбіційне «ТТІ» з Нововолинська.

Команда з шахтарського краю – чинний чемпіон Вищої ліги, укомплектований фаховими виконавцями з великого футболу. В ¼ вони обіграли «Вотранс» та отримали шанс обірвати плани «Любарта» на вихід у фінал. 

Разом із цим «лицарі» теж підійшли до матчу максимально вмотивованими та злими, оскільки прагнули закрити прикру поразку від «Надії» у Кубку.

Вже на третій хвилині два Сергії «народили» перший гол. Піддубний кілька разів «возив» суперника флангом, загострюючи ситуацію біля воріт «ТТІ». Третій такий спурт завершився розстрілом впритул від Степанюка. 

Друге взяття знову організували вищезгадані тезки. Степанюк, перебуваючи на позиції «стовпа», чітко скинув на Піддубного, а 99-й не залишив ніяких шансів Герману Улянюку, поклавши «Select» у праву «шестірку».

Другий тайм розпочався зі швидкої втрати Максима Обертаса та миттєвої атаки у відповідь від князів, яка спочатку завершилася неймовірною подвійною стійкою від Піддубного, а потім продовжилася дублем Степанюка, який знову розстріляв голкіпера впритул. 

Четвертий та заключний гол у свій актив записав Богдан Мізюк. Молодий гравець, у стилі Тьєррі Анрі, шикарно змістився з лівого флангу в центр та завдав «смертельного» пострілу. Улянюку залишилося лише розвести руками. Таким чином впевнена перемога «Любарта» з рахунком 4:0. 

Сьогодні, о 12:30, команди зіграють другий матч, який визначить фіналіста. В іншій парі змагаються «Надія» та МФК «Хорів». У вчорашньому протистоянні тріумфував «Хорів» (2:1).

Результати усіх матчів дивіться на сайті АМФВ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів