Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 3 березня

Середа, 03 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 3 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини за середу, 3 березня.

Про те, що на Волинь повертається холодна погода

Волинські синоптики прогнозують зниження температури повітря. Похолодає з 5 березня, можливі нічні заморозки та ожеледь. Подекуди, кажуть синоптики, можливий сніг.

Детальніше – за посиланням.

Про громадський транспорт Луцька

Сьогодні міський голова Ігор Поліщук зазначив, що вартість електроенергії за останні чотири роки зросла в декілька разів, натомість ціна проїзду у тролейбусі збільшилася лише на гривню. З його слів, собівартість одного проїзду в тролейбусі – 11 гривень

Влада міста оголосила конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 23, 23а, які мають з'єднати село Рованці й вулицю Конякіна у Луцьку.

Тим часом начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов сьогодні заявив, що майже всі луцькі  перевізники не виконують умов договору. Зокрема, досі у транспорті функціонує оплата готівкою.

З добрих новин: біля «Променя» встановлюють нову «розумну» зупинку. Роботу ще не завершили – наразі встановили металевий каркас та скляні стіни. Електроніку під'єднають незабаром. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 3 березня

Про те, що у Луцькому зоопарку прокинувся перший ведмідь

Одинадцятирічних волохатий мужчина на ім'я Малюк припинив смоктати лапу у середу, третього березня. Зараз ведмідь самотньо ходить своїм вольєром та намагається зрозуміти, що змінилося в цьому світі за час його нетривалої відсутності. 

Малюк був врятований з пересувного зоопарку у місті Дубровиця Рівненської області у 2016-2017 роках. Нині він мешкає на території звіринцю у Луцьку. Його ведмежі сусіди по вольєру ще досі перебувають у сплячці. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 3 березня

Про те, як у Луцьку мешканці будинку живуть без даху над головою

У будинку № 63 на вулиці Львівській провалюється дах. Про це ІА «Конкурент» повідомила мешканка будинку Світлана Ковальчук

З її слів, покрівля в аварійному стані вже тривалий час, але з таненням снігу проблема загострилася. На стінах і стелі – плями від води. Люди змушені боротися з пліснявою і постійно робити ремонт. 

Аби з'ясувати обставини, наші журналісти відправились туди. Що з цього вийшло – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів