Поділитись:

Майже всі перевізники Луцька порушують умови договорів

Середа, 03 березня 2021, 11:31

Перевізники, які працють у Луцьку на міських маршрутах, будуть змушені прозвітувати перед владою про виконання умов договорів. 

Відповідне рішення ухвалили у середу, 3 березня, під час засідання виконавчого комітету Луцькради. 

Так, начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов зазначив, що майже всі перевізники не виконують умов договору. Зокрема, досі у транспорті функціонує оплата готівкою:

"Вина спільна: і пасажира, і водія. Але водії цю готівку беруть і нічого не вживають, щоб її було менше. Перевізниками не створені служби контролю. Вони прозвітували, що створили, по два чоловіки взяли на роботу, оформили, вони отримали необхідні прилади, але ця робота не виконується. Тому ми заключили договори з ЛПЕ і сьогодні їхні контролери працюють і в маршрутках".  

Степанов додав, що близько 30-40% пасажирів продовжують платити готівкою Окрім цього, серед порушень перевізників:недотримання розкладу руху, недоїзд до кінцевої зупинки, а також недостатня кількість транспортних засобів. Повинно курсувати 165, а зазвичай працює 145-150. Тож чиновник запропонував підтримати рішення та зобов'язати перевізників прозвітувати на наступному черговому засіданні виконкому. До слова, щодо порушень, які вони допустили, уже видано 46 приписів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів