Поділитись:

Розраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушників

П'ятниця, 19 лютого 2021, 23:39
Розраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушників

Департамент економічної політики Луцької міської ради закликає лучан не дотувати тіньову економіку та розраховуватися в міському громадському транспорті одним із затверджених електронних способів оплати за проїзд.

"Обіг готівкових коштів в громадському транспорті створює загрозу підвищення тарифів на проїзд, оскільки приховує реальну кількість пасажирів та зменшує офіційні доходи перевізників", – повідомляє пресслужба департаменту на своїй сторінці у фейсбуці.

Легальні способи оплати:

- Картка CityCard;

- Мобільний додаток;

- Банківська картка;

- Разовий квиток.

"Якщо Ви сплачуєте готівкою в маршрутці – це означає, що Ви проїхали «зайцем». Згідно зі ст. 135 Кодексу України про адміністративні правопорушення, безквитковий проїзд тягне за собою сплату штрафу у 20-кратному розмірі від вартості проїзду", – нагадали в департаменті.

В департаменті також додали, що кожна луцька маршрутка чи тролейбус обладнана відеоспостереженням.

На фото нижче – деякі факти порушень зі сторони пасажирів. А саме, кадри з відео, на яких зафіксовано розрахунки готівкою в міських маршрутках.

Розраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушниківРозраховувалися готівкою: у Луцьку показали фото пасажирів-порушників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів